project_floors_vinil_talna_obloga  ekoloska_talna_obloga

 

 

Ekološka in certificirano zasnovana talna obloga iz Project Floors, je narejena iz vinila, kateri predstavlja avtentično reprodukcijo plošče v dizajnu lesa, kamna ali keramičnih ploščic.

Talne obloge iz Project Floors niso talne obloge v roli, temveč kot posamezne plošče v obliki parketa, ploščic ali kamna, s skrbno izbranimi površinskimi  teksturami in reliefno površino, kar poda resnično realen videz, pravega lesa, ploščic ali kamna. Talne obloge iz Project Floors v kombinaciji z trpežnostjo, toplim občutkom, trajnostjo in cenenega vzdrževanja, apelirajo tako na domače uporabnike, kakor na arhitekte in projektante povsem enako, saj tvorijo oblikovanje, uporabnost in nizke vzdrževalne stroške v eno celoto.

Pri nas imate na voljo 4 različne kolekcije z različnimi obrabnimi sloji, kot so: floors@home, floors@work, Loose Lay (brez lepljenja) in vinil na klik.

Zelo primerne za talno gretje do 28°C !

PROJECT FLOORS dizajn studio – izberite svojo talno oblogo in jo vstavite v prostor.

vinil_talna_home_les

floors@home – videz lesa
Obrabni sloj: 0,20; 0,30; 0,40mm

vinil_talna_home_kamen

floors@home – videz ploščic
Obrabni sloj: 0,20; 0,30; 0,40mm

vinil_talna_work_les

floors@work – videz lesa
Obrabni sloj: 0,55; 0,80mm

vinil_talna_work_kamen

floors@work – videz ploščic
Obrabni sloj: 0,55; 0,80mm

vinil_talna_loose_lay

Loose Lay brez lepljenja
Obrabni sloj: 0,30; 0,55mm

klik_vinil_plosce

Klik vinilne plošče
Obrabni sloj: 0,30; 0,55mm

floors@home katalog

floors@home katalog

floors@work katalog

floors@work katalog

Loose lay katalog

Loose lay katalog

Klik sistem katalog

Klik sistem katalog

 

Vinilne talne obloge iz Project Floors, so ekološke in varne, saj ne vsebujejo ljudem zdravju škodljivih Ftalatov (PVC mehčalcev, poznanih kot motilci hormonov in so rakotvorni), kateri so hlapni in se bi tako lahko izločali v vašem bivalnem prostoru.
Zato podjetje Project Floors uporablja inovativno tehnologijo mehčal Hexamoll DINCH, ki je razvita, posebej za pvc proizvode, kateri so tesno v stiku z ljudmi, zato je idealna rešitev, kadar gre za visoke varnostne standarde zdravju neškodljivih proizvodov in standarde kakovosti v številnih občutljivih proizvodih iz plastične mase. Hexamoll® DINCH® je zato priporočljiv, kadar so ljudje tesno v stiku s PVC izdelki, ki potrebujejo mehčala, katera nadomestijo škodljiv mehčalec iz Ftalatov.

5 let garancije hexamoll